Selecteaza vârsta:

⇒ NOU NASCUTI 0 – 1 AN

⇒ 1-3 ANI

⇒ 3-5 ANI

⇒ 3-9 ANI

TOP 10 Masinute electrice:

⇒ CU 1 LOC

⇒ CU 2 LOCURI

JUCARII PENTRU FETITE SI BAIETI (NOU NASCUTI 0 – 1 AN)

Jucarie mingea cu lumini si muzica Yookidoo – este una din cele mai indragite jucarii pentru copii. Mingea muzicala cu lumini, poate fi scuturata, aruncata, atinsa sau rostogolita pentru a putea fi activata. Este recomandata copiilor de peste 3 luni si se poate achizitiona la un pret foarte bun. Copilul va ramane mereu activ si ii va sustine stimularea tactila, incurajeaza mersul de-a busilea si aduce beneficii in dezvoltarea bebelusului.


Catelusul fosnitor – este o jucarie pe care o recomandam bebelusilor inca de la nastere, o jucarie haioasa care ii starneste curiozitatea celor mici. Are o multime de culori, fosneste si este foarte placuta la atingere. Cu siguranta bebelusii vo indragii acest catelus fosnitor.


Jucarie de dentitie Fruits – Perfecta pentru orice bebelus si pentru perioada de eruptie a dintilor. Este moale, flexibila si recomandata pentru calmarea durerilor de dinti ale micutilor. Este o jucarie ieftina si o recomandam tuturor mamicilor sa o aiba in vedere la achizitionarea altor produse de pe site-ul nichiduta.ro, altfel suntem nevoiti sa platim transportul doar pentru un singur produs.


Jucarie dentitie Baby Ono cu zornaitoare – O alta jucarie recomandata pentru dentitie, de data aceasta o jucarie zornaitoare care va atrage cu siguranta atentia micutului. Un produs ieftin care merita luat in calcul la urmatoarea comanda online.


Cub senzorial din plus Bears – Aici avem o jucarie exact pe gustul bebelusilor, cu o forma patrata si cu inele pentru dentitie. Suntele starnesc atentia bebelusului, iar oglinda va face ca micutul sa faca, cunostinta prima cunostinta cu propria persoana.


Prima mea minge plusata Vulli – o jucarie care atunci cand este rostogolita incepe si scoate diverse sunete, de la miaul unui pisoias pana la invatarea numerelor pana la 6. Este foarte benefica pentru dezvoltarea bebelusului si o recomandam tuturor copiilor pana la varsta de 36 luni.


Minge educativa din cauciuc BamBam – Copii cu siguranta vor fi entuziasmati si se vor bucura de sunetul zornatior pe care il face aceasta minge atunci cand ea este miscata. Cauciucul moale ofera o senzatie placuta la atingere si culorile vii o fac sa fie foarte placuta pentru cei mici.


Set 6 jucarii zornaitoare pentru bebelusi – Sunt jucarii mici si usorare, cu forme prietenoase, fara colturi ascutite si fara materiale dure, perfecte pentru stimularea simturilor.


Jucarie cub cu sunete pentru bebelusi Brevi – Este o jucarie ceva mai scumpa, insa foarte benefica pentru dezvoltarea capacitatii de observatie, aduce beneficii si pentru coordonarea ochi-mana, dar si sporeste atentia bebelusului datorita sunetelor pe care acest cub le scoate.


Minge bebelusi BamBam Funny Rock – este o jucarie pe care o recomandam copiilor de peste 6 luni. O jucarie distractiva, educationala, care cu siguranta va capta atentia micutilor datorita celor doua melodii haioase. Luminile sunt si ele prezente la activarea sunetelor.


JUCARII PENTRU FETITE SI BAIETI (1 – 3 ani)

Set jucarii Ludi pentru dezvoltare senzoriala – aceste jucarii nu trebuie sa lipseasca din camera copilului. Sunt recomandate de la varsta de 10 luni si au in componenta 6 bile senzoriale mici, 6 cuburi flexibile si 4 animale pulverizatoare care stropesc apa, excelente pentru micut atunci cand face baie.