RECOMANDĂRI CĂRUCIOARE PENTRU NOU-NĂSCUȚI 2021

Carucior transformabil 3 in 1

Carucior transformabil 3 in 1

3 in 1 Coccolle Melora Moonlit
Carucior 3 in 1 Ride, 0 - 36 luni, băieți-fete

Carucior 3 in 1 Ride, 0 - 36 luni, băieți-fete

Krausman Dark Blue
Carucior transformabil 3 in 1

Carucior transformabil 3 in 1

Coccolle Acero Bej
Proiectat si fabricat la cele mai inalte standarde..

Proiectat si fabricat la cele mai inalte standarde..

Krausman Jools Eclipse

Criterii pentru alegerea unui cărucior 3 în 1 pentru nou-născut

Cumpărarea unui cărucior 3 în 1 pentru un copil născut nu este o sarcină ușoară datorită varietății de tipuri, modele, accesorii și funcții care sunt oferite mamelor și taților de către producătorii acestor vehicule.
Pentru a ușura mersul bebelușului și al mamei, experții recomandă să acorde atenție mai multor criterii cheie pentru achiziționarea celui mai bun cărucior:

Comoditatea pasagerilor. Vorbim aici nu numai despre rigiditatea optimă a fundului leagănului, ci și despre mecanismul de amortizare, prezența unei plase de țânțari etc.

Siguranța copilului. Este necesar să se studieze calitatea și fiabilitatea frânelor, a încuietorilor roților, prezența unor curele de siguranță în set etc.;

Confortul parental. Pentru a face viața mai ușoară mamelor și taților, producătorii echipează produsele cu un mâner basculant, un mecanism de pliere și prezența unor blocuri suplimentare. Greutatea produsului este de asemenea importantă.

Ușurința în gestionare. Manevrabilitatea ridicată implică un cadru bun de absorbție a șocurilor, roți mari, capacitatea de a regla mânerul și unitatea de dormit;

Disponibilitatea accesoriilor. Dacă studiați orice TOP dintre cele mai multe cărucioare, puteți vedea că toate produsele se laudă cu prezența de tot felul de accesorii. Cele mai importante: geanta, pompa (daca sunt roti de cauciuc), plasă țânțari.

La fel de important este și factorul preț. Costul produsului va depinde de popularitatea mărcii, de caracteristicile de proiectare, de calitatea materialelor. Astăzi puteți cumpăra cărucioare bune la prețuri acceptabile.

Principalele tipuri de cărucioare

Nu uitați de un alt criteriu al vehiculelor pentru sugari – tipul de design. Este obișnuit să distingem trei tipuri principale de cărucioare pentru copiii născuți:

  • Cărucioarele Standard
  • Cărucioare Sport
  • Carucioarele cu landou
  • Carucioare copii 3 in 1
  • Cărucioare Gemeni și Tripleți
  • Cărucioare reversibile

Fiecare soluție constructivă are atât pro și contra. De exemplu, un leagăn clasic poate fi considerat cea mai bună opțiune pentru nou-născuți, în virtutea faptului că este adaptat nevoilor sale fiziologice, dar va servi fidel doar până la vârsta de 6 luni.

Carucioarele de copii 3 in 1 vor servi copilul din momentul nașterii până la vârsta de trei ani. Caracteristica lor principală este „transformarea” dintr-un leagăn în cărucior când copilul învață să stea.

Modelele de cărucioare 3 în 1 sunt populare printre părinți datorită prezenței mai multor blocuri înlocuibile simultan: căruț sport, landou și scaun auto (în funcție de model). Dezavantajul este inconvenientul stocării acestor tipuri de module. O mașină cu portbagaj mic nu poate transporta cele enumerate mai sus.

Care cărucior este bine să cumpărați – scump sau nu?

Răspunsul la această întrebare depinde nu numai de suma de bani din portofel, ci și de calculul sobru al părinților. Ce plătim pentru achiziționarea unui cărucior scump? Desigur, pentru calitatea și durabilitatea materialelor și mecanismelor, pentru un aspect elegant și de recunoscut și pentru elaborarea celor mai mici nuanțe. Dragi carucioare de branduri dovedite la nivel mondial sunt durabile și capabile să servească fidel mai multor bebeluși și chiar mai multor generații. Trebuie înțeles că plătim nu numai pentru calitate, ci și pentru nume. Unii părinți au nevoie de un „branding” al căruciorului, alții sunt indiferenți față de nume mari și, probabil, copilului nu îi pasă.

Cu toate acestea, merită să luăm în considerare că modelele scumpe nu sunt ideale. De exemplu, italienii creak, englezii sunt tari, iar germanii nu sunt suficient de izolați pentru iernile rusești. Este posibil ca bebelușului să nu-i placă pur și simplu căruciorul sau părinții lui se vor plictisi. Prin urmare, nu vă agățați de mărci scumpe, bazându-vă pe „indestructibilitatea” lor. Gama de cărucioare ieftine este incomparabil mai largă și, deși din punct de vedere tehnic sunt inferioare modelelor scumpe, opțiunile bune poloneze, rusești și chineze arată foarte bine și sunt destul de capabile să fie purtate de două generații. În acest sens, „TOP10RPODUSE” recomandă atunci când alegeți un cărucior care să fie ghidat nu de preț și de marcă, ci de comoditatea și funcționalitate.

Cum să aleg?

Căruciorul pentru copii trebuie selectat ținând cont de anumite puncte. Parametri cheie:

  1. Greutatea și dimensiunile produsului . Locuitorii care stau la bloc trebuie să găsească modele ușoare care vor intra cu ușurință în lift. Cărucioarele supradimensionate vor ocupa mult spațiu în apartament.
  2. Roți . Alege carucioare 3 în 1 cu roți mari. Acest lucru va asigura un trafic bun pe orice tip de sol.
  3. Landoul . Trebuie să fie spațios pentru a se potrivi și atunci cand copilul va crește. În mod ideal, lungimea ar trebui să fie de aproximativ 80 cm.
  4. Apărătoarea . Este o protecție excelentă împotriva soarelui și a ploii. Cu cât viziera este mai mare, cu atât este mai fiabilă protecția copilului.

TOP CELE MAI BUNE CĂRUCIOARE 3 ÎN 1

Coccolle Ambra Gri

Coccolle Ambra este unul din cele mai populare carucioare 3 în 1 din România, asta din cauza prețului extrem de bun, dar și a funcționalităților pe care le oferă. Acest cărucior se poate folosi până la vârsta de 3 ani și este destinat atât fetițelor cât și băiețeilor. Prețul extrem de scăzut îl face să fie alegerea mămicilor care au nevoie de un astfel de căruț.

Coccolle Ambra vine cu câteva avantaje:

Suportă o greutate maximă de 15 kg – ceea ce il face extrem de bun pentru orice bebeluș până la vârsta de 3 ani

Coșulețul auto Coccolle Ambra poate fi folosit atât în mașină cât și pe cadrul căruciorului

Vine la pachet cu husă de ploaie și plasă de insecte

Suportă o greutate maximă de 15 kg – ceea ce il face extrem de bun pentru orice bebeluș până la vârsta de 3 ani

Copertina XXL il va proteja pe micut de soare si vant iar husa de protectie pentru picioare ii va oferi caldura in sezonul rece

Krausman Ride Dark Blue

Krausman Ride Dark Blue este o alegere inspirată daca vrei un produs premium la un preț decent. Caruciorul 3 în 1 are o poziționare a șezutului reversibilă și o centură de siguranță în 3, respectiv 5 puncte. Materialul din care este facut șsasiul este din aluminiu, ceea ce il face foarte ușor și manevrabil. Conținutul pachetului este formati din: scaun auto, landou, șasiu și parte sport.

Krausman Ride Dark vine cu câteva avantaje:

Roțile sunt de tip pivotant – oferă o manevrabilitate foarte bună.

Vine cu o mulțime de accesorii, amintim aici de: Aparatoare ploaie, Aparatoare insecte, Capotina, Husa picioare, Bara de protectie și Geantă.

Este destinat atât fetițelor, cât și băiețeilor

Șezutul este reversibil. Il poți poziționa dupa bunul plac sau cum se simt micutii mai confortabil

Coccolle Acero Bej

Coccolle Acero este din nou caruciorul preferat al mamicilor. Prețul este unul acceptabil și de obicei stocurile sunt întotdeuna limitate. Ca și un mic pont, pozele nu prea exprimă realitatea culorii, adică acel bej prezentat în poze este mult mai slab intensificat față de realitatea culorii. Din experiență vă putem spune ca design-ul și culoarea caruciorului îl fac să fie unul din cele mai frumoase cărucioare.

Coccolle Acero vine cu câteva avantaje:

Cadrul Coccolle Acero este confectionat din aluminiu, greutate căruciorului fiind de doar 7 kg

Manerul este învelit în piele ecologică, fiind reglabil pe 3 poziții pe înaltime

Este destinat atât fetițelor, cât și băiețeilor

Salteluta inclusa este confortabila, antialergica detasabila, lavabila.

Krausman Jools Eclipse Navy

Krausman Jools Eclipse Navy este „Top of the Top”, pe lângo designul absolut fabulos, căruciorul este construit la cele mai înalte standarde, dar pe langa acestea și prețul este destul de piperat. Dai un ban, dar ai ceva diferit față de alte mămici.

Capotina caruciorului este construită dintr-un material respirabil, rezistentă la apa, vânt și în plus vine cu protecție solară.

Krausman Jools Eclipse Navy vine cu câteva avantaje:

Pliere compactă a cadrului – foarte benefică pentru cei care nu au destul spațiu în portbagaj.

Suspensia din spate este reglabilă pentru un confort crescut.

Vine la pachet cu un coș foarte spațios pentru cumpărături.

Prezentare Video Prezentare Carucior 3 in 1 Coccolle Acero