1
Samsung HW-K950/EN

Samsung HW-K950/EN

Super putere - 500 W
Dolby Atmos
Bluetooth
Wireless
Tehnologia Crystal Clear Sound
pret prea mare
Rating
5.00
EXCELENT
16.06.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Soundbar Samsung, HW-K950/EN, 5.1.4., 500 W, Dolby Atmos, Bluetooth, Wireless

  De ce să cumpărăm un soundbar ? !!!

________________________

Nu este niciun secret faptul c─â la majoritatea televizoarelor calitatea sunetului este mediocr─â. Cel mai simplu mod de a ├«mbun─ât─â╚Ťi sunetul televizorului, este achizi╚Ťionare unui soundbar. Mai toate modelele vin ├«n sprijinul acestuia. Deci, la ce folose╚Öte un soundbar? Aceste dispozitive au forme ╚Öi m─ârimi diferite iar pre╚Ťul variaz─â ├«n func╚Ťie de performan╚Ťe. Modelele ieftine au caracteristici de baz─â pentru conexiuni. Acestea includ un conector optic digital, care este ╚Öi cel mai necesar. Modelele mai scumpe, sunt dotate cu intr─âri HDMI ╚Öi cu func╚Ťia de streaming wireless audio. Acestea sunt de dou─â feluri: Bluetooth ╚Öi Air Play. Din aceast─â cauz─â, ┬áau mai mult─â putere ╚Öi difuzoare ├«mbun─ât─â╚Ťite.

  Design

Designul este de asemenea, important. De exemplu, unele modele pot fi amplasate ├«n fa╚Ťa televizorului pe un suport. Altele cu nevoie de un raft separat sau trebuie fixate pe perete ├«n completarea televizorului. Dac─â vorbim despre design, este extrem de important ca acesta s─â fie ├«n armonie cu televizorul. Camera ├«n sine, nu trebuie s─â devin─â prea ├«nc─ârcat─â.

┬áPre╚Ť de achizi╚Ťionare

Indiferent de bugetul utilizatorului, pe pia╚Ťa ├«n domeniu, se g─âsesc asemenea dispozitive care ├«mbun─ât─â╚Ťesc calitatea sunetului televizorului. U╚Öor de asamblat, un soundbar reprezint─â un set complet de difuzoare de sunete surround. Acesta este un mod unic de upgrade pentru setarea sunetului televizorului. De ce un televizor din 2017 are nevoie de un soundbar? Pentru c─â televizoarele din zilele noastre au devenit foarte sub╚Ťiri. Acest lucru nu permite integrarea unui set de drivere pentru difuzoare, din lips─â de spa╚Ťiu. ├Än ceea ce prive╚Öte calitatea sunetului, este necesar s─â se acorde o aten╚Ťie deosebit─â, gamei de frecven╚Ťe. Acesta trebuie s─â reproduc─â frecven╚Ťe ├«nalte, televizoarelor cu sunetul redus.┬áPrin urmare exist─â nevoia de a cump─âra un subwoofer suplimentar pentru rezolvarea acestei probleme.

 Principalul criteriu de alegere

Principalul criteriu de alegere a unui sistem soundbar este calitatea sunetului surround. Acest lucru nu depinde numai de componente, ci ╚Öi de dimensiune. Problema principal─â este c─â to╚Ťi produc─âtorii se str─âduiesc s─â-╚Öi creeze produsele c├ót mai compacte. ╚śi mai grav este c─â ace╚Ötia sunt con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â aceste decizii afecteaz─â calitatea sunetului.

 Cum aleg cel mai bun soundbar?

________________________

Modelele low-end se disting prin sunetul de ├«nalt─â calitate ╚Öi de componente. De obicei, acestea sunt proiectate pentru pia╚Ťa de mas─â. Prin urmare, pentru a atrage mai multe persoane care s─â le cumpere, produc─âtorii adaug─â ┬áfunc╚Ťii suplimentare ╚Öi conectori. De obicei, multe dintre acestea sunt absente la modelele premium. Iat─â c├óteva caracteristici ce ar trebui s─â intre ├«n vizorul t─âu atunci c├ónd dore╚Öti s─â achizi╚Ťionezi un astfel de dispozitiv:

 Soundbar Activ

Soundbar activ este proiectat pentru a fi utilizat ca sistem audio independent. Acest lucru ├«l face foarte convenabil, deoarece ┬ápo╚Ťi conecta pur ╚Öi simplu ie╚Öirea audio a televizoruluila soundbar. Acesta red─â sunetul calitativ ╚Öi de asemenea, va servi ca amplificator. Nu necesit─â nicio conexiune suplimentar─â la un amplificator sau receptor extern.

 Soundbar pasiv

La r├óndul s─âu Soundbar pasiv este lipsit de func╚Ťii de amplificare ╚Öi este construit pentru nevoile de redare audio. De obicei, se conecteaz─â la un receptor home theater sau la un amplificator extern. Acesta adesea poate fi descris ca un difuzor 2 ├«n 1 sau 3 ├«n 1. Caracteristica principal─â a acestuia este leg─âtura comun─â aranjate ├«ntr-o singur─â carcas─â.

 Panoul de sunet și sunetul surround

Printre altele, panoul audio, ├«n func╚Ťie de design, poate avea, dar nu ├«ntotdeauna, caracteristicile sunetului surround. Active efect Soundbar, poate fi creat de c─âtre una sau mai multe tehnici de procesare audio. Acestea sunt marcate de obicei cu ÔÇŁvirtual Surround Sound”. Efectul de sunet surround nu este la fel de bun ca cel reprodus de sistemul de difuzoare multi canal. ├Äns─â mul╚Ťi utilizatori ├«l g─âsesc destul de acceptabil. Acest lucru se datoreaz─â costului ╚Öi dimensiunii compacte. Acesta este ideal pentru camerele de mici dimensiuni. ┬áPe de alt─â parte Pasiv Soundbarare un efect de ÔÇŁsunet comasatÔÇŁ realizat datorit─â caracteristicilor difuzorului amplasat ├«n carcas─â.

 Mod de amplasare

Sistemul soundbar care poate fi amplasat pe raftul de deasupra sau dedesubtul televizorului sau configurat pe perete. Mai exist─â ├«ns─â, un singur produs care cuprinde o carcas─â a tuturor elementelor asociate. ├Än func╚Ťie de produc─âtor, acesta poate avea diferite denumiri, cum ar fi ÔÇŁbaz─â solid─âÔÇŁ, ÔÇŁaudioconsol─âÔÇŁ, ÔÇŁsoundplatform─âÔÇŁ etc. Confortul lui const─â ├«n faptul c─â, un astfel de dispozitiv poate ├«ndeplini o func╚Ťie dubl─â.┬áPoate fi sistem audio pentru televizor, dar poate fi ╚Öi platform─â sau stand pentru instalarea acestuia.

 TOP 10: Cel mai bun soundbar

1. Soundbar Samsung HW-K950/EN

________________________

Soundbar Samsung HW-K950/EN dup─â p─ârerea noastr─â, este considerat a fi unul dintre cele mai bune dispozitive. ├Äl po╚Ťi clasa cu u╚Öurin╚Ť─â pe locul 1. Puterea sa este de 500 de W ╚Öi te poate transporta ├«ntr-un spa╚Ťiu tridimensional,┬ádeoarece beneficiaz─â de tehnologia Crystal Clear Sound, Dolby Atmos ╚Öi de multe alte tehnologii dintre cele mai avansate. Poate fi vizionat aici.

2. Soundbar Samsung HW-J8500R/EN

________________________

Soundbar curbat Samsung HW-J8500R/EN este asem─ân─âtor cu cel de pe locul 1. Diferen╚Ťa o face nivelul de putere care este de 350 de wa╚Ťi ╚Öi lipsa tehnologiilor amintite mai sus. ├Äns─â acest soudbar este destul de performant ╚Öi beneficiaz─â de diverse porturi ╚Öi conexiuni. Avantajul este pre╚Ťul s─âu care poate fi verificat aici.

3. Soundbar Samsung HW-J8501R/EN

________________________

Soundbar curbat Samsung HW-J8501R/EN apar╚Ťine aceluia╚Öi produc─âtor ca ╚Öi ├«n primele dou─â locuri. ┬áPerforman╚Ťele sale constau ├«n faptul c─â se poate conecta cu u╚Öurin╚Ť─â la Bluetooth red├ónd efectele surround captivante. Pre╚Ťul poate fi verificat aici.

4. Soundbar Samsung HW-J8501R/EN

________________________

Soundbar compact Sony HTMT500 apar╚Ťine unui produc─âtor recunoscut pe plan mondial pentru dispozitivele audio performante. Sunetul acestui model te ┬á├«nv─âluie din toate p─âr╚Ťile. Deoarece dispune de tehnologia LDAC ╚Öi de DSEE HX, asigur─â sunete de ├«nalt─â performan╚Ť─â. Pre╚Ťul s─âu poate fi consultat aici.

5. Soundbar Samsung HW-J7501R/EN

________________________

Soundbar curbat Samsung HW-J7501R/EN. Situat pe locul 5, acest soundbar apar╚Ťine tot produc─âtorului Samsung. Calitatea sa incontestabil─â este dat─â de sunetul HD, foarte realist. Cu┬áSurround Sound Expansion ai impresia c─â sunetul vine direct din televizor. Puterea total─â a acestuia este de 350 de wa╚Ťi, ┬á ┬á ┬áacest dispozitiv suport├ónd o mul╚Ťime de formate audio. Beneficiaz─â de diverse porturi ╚Öi conexiuni. Pre╚Ťul poate fi verificat aici.

6. Soundbar Samsung HW-MS6500/EN

________________________

Soundbar curbat Samsung HW-MS6500/EN este un model curbat, cu o putere destul de mare, aceasta fiind de 450 de wa╚Ťi. Acesta beneficiaz─â de o sumedenie de caracteristici generale ╚Öi de func╚Ťii tehnologice avansate. Printre ele se num─âr─â tehnologia 4K Video Pass ╚Öi┬áSurround Sound Expansion. Po╚Ťi consulta caracteristicile aici.

7. Soundbar Samsung HW-MS6501/EN

________________________

Soundbar curbat Samsung HW-MS6501/EN este un dispozitiv curbat de culoare argintie, care nu ocup─â mult spa╚Ťiu. De culoare argintie ╚Öi destul de fin ca aspect, acesta ar putea trece neobservat. Acesta beneficiaz─â de tehnologia┬áDistortion Cancelling de la Samsung ╚Öi de┬áWireless Surround Sound ready Kitul Wireless Surround. Dispozitivul este un format 3D ╚Öi de╚Ťine o putere de 450 de wa╚Ťi. Pre╚Ťul soundbar curbat Samsung HW-MS6501/EN poate fi verificat aici.

8. Soundbar Philips HTL7140B/12

________________________

Soundbar Philips HTL7140B/12 poate fi folosit pe orice model de televizor. Sunetul s─âu captivant este dat de cea mai recent─â tehnologie┬áAmbisound brevetata, 5.1 canale. Puterea sa este de 320 de wa╚Ťi ╚Öi ofer─â mai multe porturi de conectare. Pre╚Ťul s─âu poate fi vizualizat aici.

9. Soundbar Samsung HW-J6501R/EN

________________________

Soundbar curbat Samsung HW-J6501R/EN dispune de o multitudine de func╚Ťii speciale ╚Öi caracteristici generale. Puterea sunetului este de 300 de wa╚Ťi. Dispozitivul este un format 3D ╚Öi dispune de tehnologii precum┬áDolby Digital, DTS Digital Surround ╚Öi Surround Sound Expansion. Pre╚Ťul este destul de convenabil ╚Öi poate fi vizualizat aici.

10. Soundbar Samsung HW-M651/EN

________________________

Soundbar Samsung HW-M651/EN are o putere mare de redare, aceasta fiind de 450 de wa╚Ťi. Dispune de 9 difuzoare ╚Öi de 3 canale ╚Öi beneficiaz─â de┬áKitul Wireless Surround. Pre╚Ťul s─âu poate fi vizionat aici.

[kkstarratings]