1
Husqvarna 560 X-Torq

Husqvarna 560 X-Torq

Putere: 3.5 kW
Turatie maxima: 9600 rpm
Drujb─â profesional─â
Lungime de taiere: 45 cm
Greutate: 5.6 Kg
Viteza lant: 21.3 m/s
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motoferastrau (drujba) Husqvarna 560 X-Torq CADOU sina de ghidaj + 2 lanturi Oregon

Cum alegi cel mai bun motofier─âstr─âu?

T─âierea lemnelor de foc, t─âierea bu╚Ötenilor, t─âierea crengilor groase sau┬átoaletarea copacilor, este greu de┬árealizat dac─â nu de╚Ťii un instrument bun. Aproape fiecare rezident al unei case de vacan╚Ť─â, horticultor sau un┬áproprietar al unei case de la ╚Ťar─â, se confrunt─â mai devreme sau mai t├órziu cu necesitatea de a┬áavea o drujba. Gama motofier─âstraielor este mare ╚Öi exist─â dificult─â╚Ťi┬á├«n alegerea celui mai bun produs,┬ámai ales pentru cei care nu au de╚Ťinut anterior o tehnic─â similar─â.

P├ón─â ├«n prezent, exist─â un num─âr foarte mare de modele diverse┬áale unui astfel de instrument indispensabil ╚Öi important ├«n via╚Ťa de zi cu zi a fiec─âruia dintre noi. Cu toate acestea, de╚Öi gama este┬ámare, nu toate dispozitivele sunt concepute special pentru a fi exploatate forestier, ci ╚Öi pentru t─âierea lemnelor de foc, pentru toaletarea copacilor sau t─âierea ramurilor groase sau┬á ├«ndeplinind toate standardele┬áde ├«nalt─â siguran╚Ť─â ╚Öi de calitate┬á├«n raport cu pre╚Ťul acestora.

╚śi dac─â ├«nc─â nu e╚Öti proprietarul acestui┬áastfel de dispozitiv,┬á acest articol ├«╚Ťi va ar─âta ce caracteristici ar trebui s─â de╚Ťin─â un motofier─âstr─âul, pentru a nu cump─âra un dispozitiv care s─â nu fie potrivit nevoilor tale. Cel mai bun motofier─âstr─âu poate s─â de╚Ťin─â func╚Ťionalit─â╚Ťi minime, ├«ns─â acesta trebuie s─â ofere performan╚Ťe deosebite pentru lucr─ârile mici de t─âiere. Durata de func╚Ťionare a modelului de uz casnic, ar trebui s─â fie cuprins─â ├«ntre 550 de ore ╚Öi 1000 de ore.

Ce tipuri de drujbe se cunosc?

┬áDrujba cu func╚Ťionare pe benzin─â

Drujba cu func╚Ťionare pe benzin─â este un instrument c─âruia i se poate atribui responsabilitatea mecanismelor direc╚Ťiei clasice, func╚Ťion├ónd prin utilizarea unui motor cu combustie intern─â. Nu este nicio exagerare dac─â spunem c─â drujba cu func╚Ťionare pe benzin─â de╚Ťine cel mai simplu mecanism dintre toate, fiind echipat cu un motor ├«n doi timpi, cu un cilindru ╚Öi func╚Ťionare pe benzin─â. Principalul avantaj al acestui tip de motofier─âstr─âu cu lan╚Ť, este acela c─â este proiectat simplu, contribuind astfel la sporirea fiabilit─â╚Ťii, precum ╚Öi la func╚Ťionarea f─âr─â probleme ├«n condi╚Ťii severe ╚Öi dificile. La cump─ârarea unui astfel de dispozitiv, trebuie s─â iei ├«n considerare urm─âtoarele caracteristici: motor, ambreiaj, sistem de aprindere, sistem de combustibil, sistem de aerisire, starter, lan╚Ť, fr├ón─â, mecanism de tensionare a lan╚Ťului, sistem de lubrifiere pe lan╚Ť.

Dac─â ai mers pe cele mai bune caracteristici, acum nu r─âm├óne dec├ót problema lubrifierii. Mul╚Ťi oameni nu ├«n╚Ťeleg de ce este nevoie de lubrifiere? R─âspunsul este destul de simplu. Toate mecanismele necesit─â o ├«ngrijire special─â a p─âr╚Ťilor sale individuale, inclusiv lubrifierea periodic─â.┬á Este necesar ca instrumentul s─â te deserveasc─â mul╚Ťi ani, deoarece ├«n timpul func╚Ťion─ârii, pe partea cu lan╚Ť a drujbei se produc mi╚Öc─âri care trebuie s─â fie line, astfel ├«nc├ót dispozitivul s─â nu se deterioreze. Deci, este important de ╚Ötiut c─â for╚Ťa de frecare poate distruge suprafa╚Ťa dispozitivului, ├«n acest caz fiind necesar─â lubrifierea obligatorie a acestuia, ├«n caz contrar componentele┬áput├ónd pur ╚Öi simplu┬á┬ás─â ias─â din armonie. Prin urmare este necesar s─â ai grij─â de drujba ta, s─â aib─â putere┬á s─â te deserveasc─â mul╚Ťi ani. Partea negativ─â a acestui tip de drujb─â este nivelul de zgomot, care este destul de mare ╚Öi substan╚Ťele nocive emanate de combustibil.

┬áDrujba cu func╚Ťionare pe baz─â de electricitate

Drujba┬áelectric─â are mai multe avantaje fa╚Ť─â de motofier─âstr─âul pe benzin─â.┬á├Äns─â, acesta nu permite dec├ót lucrul┬á├«n gr─âdina proprie, l├óng─â sursa de electricitate.┬á┬á├Än primul r├ónd,┬ádrujba electric─â este┬árapid─â ├«n func╚Ťionare ╚Öi u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut.┬áNu este necesar s─â se preg─âteasc─â amestecuri speciale de combustibil ╚Öi s─â se efectueze o ├«ntre╚Ťinere sezonier─â special─â.┬á├Än al doilea r├ónd,┬áacest tip de dispozitiv┬áeste mai pu╚Ťin zgomotos ╚Öi nu produce gaze de e╚Öapament.┬áDesigur, nu se poate s─â nu men╚Ťion─âm c─â motofier─âstr─âul electric consum─â electricitate ╚Öi este mai costisitor dec├ót motofier─âstr─âul pe benzin─â. ├Äns─â, performan╚Ťele sunt destul de suficiente pentru┬át─âierile din gr─âdin─â.

Puterea motorului este direct legat─â nu numai de complexitatea sarcinii,┬ápe care o poate de╚Ťine┬áo drujb─â electric─â, ci, de asemenea, timpul de lucru pe care ├«l poate oferi un astfel de dispozitiv.┬áPur ╚Öi simplu, cu c├ót este mai mare fier─âstr─âul, cu at├ót mai repede va fi capabil s─â fac─â fa╚Ť─â t─âierii bu╚Ötenilor gro╚Öi ╚Öi a copacilor.┬áCu toate acestea, trebuie luat ├«n considerare faptul c─â, odat─â cu cre╚Öterea puterii, fier─âstr─âul electric va consuma mai mult─â energie electric─â.┬áDe aceea, pentru o munc─â sezonier─â episodic─â ├«n gr─âdina proprie, sunt destul de suficiente modele de uz casnic de p├ón─â la 2500 de wa╚Ťi.┬áDac─â munca ta este constant─â, cu copaci mari ╚Öi bu╚Öteni gro╚Öi, atunci trebuie┬ás─â te orientezi spre un model mai puternic, de peste┬á2500 de wa╚Ťi.

┬áDrujba electric─â cu func╚Ťionare cu acumulator

Nu este nou pentru nimeni faptul c─â, uneltele electrice pot func╚Ťiona cu baterii chiar ╚Öi pe strad─â.┬áDatorit─â nivelului sc─âzut de zgomot, munca devine mult mai confortabil─â.┬á├Än plus,┬áse poate┬á lucra aproape de vecini, f─âr─â a deranja pe nimeni, chiar ╚Öi diminea╚Ťa devreme. Dimensiunile mici ale motorului electric, nu trebuie s─â te induc─â ├«n eroare. Cuplul echipamentelor cu acumulator este mai mare dec├ót la modelele care func╚Ťioneaz─â pe benzin─â. Motoarele mici ╚Öi u╚Öoare ale drujbelor electrice cu acumulator┬á ofer─â o eficien╚Ť─â ridicat─â ╚Öi o putere combinat─â cu accelera╚Ťia rapid─â la vitez─â mic─â. Vei fi pl─âcut surprins de combina╚Ťia excelent─â dintre greutate ╚Öi puterea bateriei.┬áAcumulatorii nu ofer─â emisii nocive sau vibra╚Ťii d─âun─âtoare, ci poate oferi o func╚Ťionare silen╚Ťioas─â, nivelul minim de zgomot fiind chiar ╚Öi de 13 dB. Aceste drujbe electrice cu acumulator sunt instrumente compacte ╚Öi elegante, cele mai bune dintre ele av├ónd m├óner frontal situat ├«n apropierea centrului de greutate. Acest lucru ofer─â echilibru ├«n lucru, put├ónd lucra confortabil ├«n orice condi╚Ťii.

Sisteme de securitate

Drujbele, f─âr─â ├«ndoial─â, sunt unelte foarte eficiente ╚Öi productive.┬áCu toate acestea, ele sunt ╚Öi traumatizante.┬áPrin urmare, c├ónd┬álucrezi cu drujba trebuie s─â┬á respec╚Ťi regulile de siguran╚Ť─â.┬áAminte╚Öte-╚Ťi┬ác─â,┬á securitatea ├«n munc─â este benefic─â nu numai pentru┬ás─ân─âtatea ╚Öi via╚Ťa ta, ci ╚Öi┬ápentru s─ân─âtatea ╚Öi via╚Ťa oamenilor care lucreaz─â cu tine.┬áMajoritatea accidentelor la lucrul cu unelte, se datoreaz─â viciului operatorului.┬áCu toate acestea, pe l├óng─â efectuarea m─âsurilor de siguran╚Ť─â,┬áasigur─â-te┬á┬ác─â┬ádispozitivul t─âu respect─â toate normele ╚Öi regulile.

├Än cazul motofier─âstr─âului cu lan╚Ť trebuie s─â fie instalat─â ├«ntotdeauna o fr├ón─â manual─â pe lan╚Ť, care este declan╚Öat─â de o revenire┬ácare opre╚Öte imediat┬áfunc╚Ťionarea.┬áDe asemenea, pe┬ádrujbe trebuie s─â fie instalate┬ásisteme de blocare, care sunt necesare pentru a┬á asigura c─â instrumentul┬á nu porne╚Öte spontan.┬áDar, pentru siguran╚Ťa┬ádispozitivului este de asemenea┬á de dorit ca motofier─âstr─âul┬ás─â fie echipat cu o protec╚Ťie a motorului la supra├«nc─âlzire. Acest lucru asigur─â oprirea instantanee a┬á┬áinstrumentului, dac─â exist─â pericolul de supra├«nc─âlzire termic─â a motorului.┬áUn fier─âstr─âu electric bun trebuie s─â fie echipat cu toate sistemele de siguran╚Ť─â! Motofier─âstr─âul cu lan╚Ť are 1300 rpm┬á ╚Öi este un echipament cu risc ridicat de accidente, care necesit─â m─âsuri de securitate suplimentare.
Înainte de a începe lucrul trebuie să:

 • Por╚Ťi echipament de┬áprotec╚Ťie,┬á s─â fixezi toate butoanele de siguran╚Ť─â, ajust├óndu-l ,┬áastfel ├«nc├ót s─â nu fie ag─â╚Ťat de┬áceva, s─â por╚Ťi pantofi de┬ásiguran╚Ť─â ╚Öi casc─â de protec╚Ťie.
 • Salopetele trebuie s─â aib─â o dimensiune corespunz─âtoare ╚Öi s─â nu constr├óng─â mi╚Öc─ârile.┬áHainele nu trebuie str├ónse┬ácu ace, iar ├«n buzunarele salopetei s─â nu ai obiecte ascu╚Ťite.
 • Echipamentele individuale de protec╚Ťie trebuie preg─âtite individual cu c─â╚Öti, ochelari ╚Öi m─ânu╚Öi.
 • S─â cite╚Öti cu aten╚Ťie instruc╚Ťiunile de folosite a drujbei.
 • S─â verifici┬áscutul pentru a proteja m├óna dreapt─â, pentru a nu se produce fisuri sau rupturi.
 • Verific─â┬ádac─â ╚Öina de ghidare ╚Öi lan╚Ťul sunt instalate corect.

 Puterea și greutatea unei drujbe

Indicatorii principali ai┬áunei drujbe sunt puterea ╚Öi greutatea acesteia.┬áPuterea determin─â capacitatea┬ádrujbei ┬áde a trage lan╚Ťul prin t─âiere,┬á aceasta afect├ónd at├ót viteza de t─âiere c├ót ╚Öi ad├óncimea de t─âiere.┬áPuterea sau capacitatea motorului, ar trebui s─â fie selectate ├«n func╚Ťie de dimensiune, precum ╚Öi ├«n func╚Ťie de utilizare; de exemplu, dac─â ai cump─ârat┬áo drujb─â┬ácu lan╚Ť pentru uz casnic, este suficient─â o putere de┬á 1,5-2 kw. La modelul profesional este foarte important ├«n primul raportul de greutate,┬áutilizarea ╚Öi puterea –┬áace╚Öti parametri av├ónd┬áun efect foarte semnificativ asupra u╚Öurin╚Ťei de operare ╚Öi, ├«n consecin╚Ť─â, asupra calit─â╚Ťii muncii.┬áPentru┬ádrujbele profesionale, cele mai r─âsp├óndite dispozitive sunt cele de la 2 la 6┬ákw.┬áAcest lucru se datoreaz─â variet─â╚Ťii condi╚Ťiilor de lucru ├«n care este folosit acest instrument, spre exemplu trunchiuri de copaci.

┬áCalitatea┬á╚Öi rezisten╚Ťa

├Än unele situa╚Ťii, de╚Ťin─âtorii de motofier─âstraie cu lan╚Ť ar putea avea o anumit─â confuzie ├«n ├«n╚Ťelegerea tuturor denumirilor de etichetare pentru aceste unelte.┬áCa urmare, acest lucru duce la achizi╚Ťii nereu╚Öite.┬áRezolvarea acestei probleme este deseori determinat─â doar de c├óteva criterii de baz─â, dintre care una este etapa lan╚Ťului.┬áAcest indicator ajut─â la eviden╚Ťierea posibilit─â╚Ťilor viitoare ale instrumentului, inclusiv a vitezei de t─âiere ╚Öi, conform normelor, ar trebui s─â corespund─â nivelului puterii motorului. Regula de baz─â este distan╚Ťa dintre din╚Ťii de t─âiere. Cu c├ót distan╚Ťa dintre din╚Ťii de t─âiere este mai mare, cu at├ót vor intra mai ad├ónd ├«n materialul lemnos.

Toate clasific─ârile cunoscute ale lan╚Ťului, se bazeaz─â pe caracteristicile marcajului lor, ├«n func╚Ťie de treapt─â, care este proiectat pentru nevoi specifice ╚Öi este f─âcut pentru o anumit─â capacitate┬áa echipamentului electric.┬áPentru o mai bun─â ├«n╚Ťelegere a fiec─ârui tip de pas, acestea ar trebui luate ├«n considerare separat. Precizia ╚Öi calitatea t─âieturii fier─âstr─âului depind de valoarea pasului.┬á├Än cazurile ├«n care┬áeste important─â ob╚Ťinerea┬áunei calit─â╚Ťi ├«nalte ├«n exploatare, lan╚Ťul┬á este de mic─â importan╚Ť─â, de data aceasta precizia t─âierii are o importan╚Ť─â deosebit─â.┬áPentru aceasta, este necesar s─â se ╚Ťin─â seama de dependen╚Ťa pasului┬ápentru t─âierea lemnului, ├«n func╚Ťie de marcajele f─âcute ini╚Ťial.

Lan╚Ťurile cu profil mare sunt instalate pe┬ádrujbele cu putere crescut─â a motorului.┬áInforma╚Ťiile despre ├«n─âl╚Ťimea profilului, ca regul─â, sunt prescrise ├«n caracteristica instrumentului.┬áProfilul influen╚Ťeaz─â apari╚Ťia vibra╚Ťiilor, care ulterior determin─â uzura mecanismului de antrenare sau apar probleme c├ónd instrumentul este ╚Ťinut ├«n m├óini.┬á├Än acest caz, cu c├ót sunt mai mari p─âr╚Ťile de t─âiere, cu at├ót este mai mare gradul de vibra╚Ťie. Secven╚Ťa leg─âturii lan╚Ťului poate fi diferit─â, ╚Öi anume: standard, semicerc, cu gol.┬áDe ce trebuie s─â┬áfie str├ónse leg─âturile ├«ntr-un lan╚Ť?┬á├Än lan╚Ťurile str├ónse, cea mai valoroas─â este calitatea leg─âturilor de t─âiere, deoarece acestea sunt fabricate ├«n conformitate cu tehnologii speciale ╚Öi au un cost ridicat.┬áDac─â este imposibil s─â scurtezi lan╚Ťul, singura modalitate de a reduce costul lan╚Ťului, este de a trece elementele de t─âiere.┬á├Än timpul func╚Ťion─ârii, lan╚Ťurile cu leg─âturi largi arat─â o productivitate redus─â ╚Öi se uzeaz─â rapid.

┬áPre╚Ťul ╚Öi garan╚Ťia produsului

├Än general drujba, dac─â este utilizat─â frecvent, aceasta se uzeaz─â foarte rapid, de aceea este foarte important─â garan╚Ťia. Din fericire, majoritatea dispozitivelor dispun de o garan╚Ťie de 24 de luni, care ├«n general este inclus─â ├«n pre╚Ťul acesteia. Referitor la pre╚Ťul drujbei, acesta difer─â ├«n func╚Ťie de model ╚Öi de brand, dar ├«n general pre╚Ťul acestor instrumente nu este mare.

Tutorial pentru cei care doresc sa ascute lan╚Ťul

Brand

Cele mai cunoscute branduri ale produc─âtorilor de instrumente de uz casnic, ├«n cazul nostru drujba, sunt Bosch, Husqvarna, Stihl, Makita – aceste branduri afl├óndu-se ├«n topul preferin╚Ťelor cump─âr─âtorilor de drujbe. Iat─â c├óteva modele:

1.Motoferastrau (drujba) Husqvarna 236, 35 cm, 1.9 CP 

 • Tip lucrare:┬áHobby
 • Tip pornire: Sfoar─â
 • Tip alimentare: Benzin─â
 • Tip motor: Termic
Verific─â pre╚Ťul pentru aceast─â drujb─â

 

2.Motofierastrau cu lant (drujba) MAKITA EA3501S, 1700W, lama 40cm, frana lant

 • Tip lucrare:┬áHobby
 • Tip pornire: Sfoar─â
 • Tip alimentare: Benzin─â
 • Tip motor: Termic
Verific─â pre╚Ťul pentru aceast─â drujb─â

 

3.Fierastrau electric cu lant (drujba) Bosch AKE 35 S, 1800 W, 35 cm

 • Tip lucrare:┬áHobby
 • Tip pornire:┬áElectric
 • Tip alimentare:┬áLa re╚Ťea
 • Tip motor:┬áElectric
Verific─â pre╚Ťul pentru aceast─â drujb─â

Ce poate fi interesant pentru tine ca utilizator?

 • U╚Öor┬ála pornire.┬áC├ónd alegi o drujb─â, trebuie s─â verifici dac─â de╚Ťine pomp─â de pre-combustibil.┬áDe asemenea, pe multe┬ádrujbe moderne, sunt instalate sisteme de pornire u╚Öoar─â, care reduc for╚Ťa asupra cablului de pornire.┬áAcestea sunt sisteme precum Ergo Start la Stihl (astfel de drujbe au C-BE ├«n indexul modelului), Smart Start de la Husqvarna etc.┬áTrebuie remarcat faptul c─â, ├«n combina╚Ťie,┬ápompa ╚Öi sistemul de pornire u╚Öoar─â, faciliteaz─â foarte mult lansarea lan╚Ťului de fer─âstr─âu,┬áfiind util pentru persoanele ├«n v├órst─â ╚Öi pentru femei.
 • Compatibilitatea ecologic─â ╚Öi consumul de combustibil.┬áAceste concepte sunt interdependente, deoarece este logic ca, la un cost mai mic, emisiile s─â fie mai mici.┬á├Än Europa, acestea sunt foarte sensibile la problemele de mediu ╚Öi, ├«n leg─âtur─â cu aceasta, produc─âtorii introduc tehnologii care reduc semnificativ emisiile nocive.┬áDe exemplu, Stihl declar─â c─â un motor cu tehnologie 2-Mix reduce consumul de combustibil cu 20%, ceea ce ├«nseamn─â c─â este ecologic.
 • Sisteme anti-vibra╚Ťii.┬áCu o func╚Ťionare prelungit─â, chiar ╚Öi cele mai u╚Öoare dispozitive cu lan╚Ťuri┬ápentru uz casnic, arat─â oboseal─â cauzat─â de greutatea┬ádrujbei cu lan╚Ť ╚Öi de vibra╚Ťiile sculei.┬á├Än acest scop, produc─âtorii introduc noi elemente de amortizare, aplic─â noi concepte de distribu╚Ťie a greut─â╚Ťii ├«ntre blocurile de fier─âstr─âu.┬áCu c├ót sistemul de amortizare a vibra╚Ťiilor este mai avansat, cu at├ót m├óinile vor fi mai pu╚Ťin obosite.
2
Husqvarna 365 X-Torq

Husqvarna 365 X-Torq

Putere: 4.6 cp
Turatie maxima: 12500 rpm
Drujb─â profesional─â
Lungime de taiere: 45 cm
Greutate: 6.4 Kg
Viteza lant: 22.7 m/s
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motoferastrau Husqvarna 365 X-Torq, drujba profesionala cu o putere de 4.6 cp

3
Husqvarna 550 XP

Husqvarna 550 XP

Putere: 3.8 CP
Turatie maxima: 10200 rpm
Drujb─â semi-profesional─â
Lungime de taiere: 38 cm
Greutate: 4.9 Kg
Viteza lant: 19.6 m/s
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motoferastrau (drujba) Husqvarna 550 XP - 15\" ( 38 cm ) 3.8 CP, semi-profesionala

4
EFCO 162

EFCO 162

Putere: 4.7 HP ÔÇô 3.5 kW
Capacitate cilindrica: 61.5 cm┬│
Drujb─â profesional─â
Pompa de ulei: automatica / ajustabila
Greutate: 5.5 Kg
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motoferastrau profesional EFCO 162 4,7 CP , lama 46 cm fabricat in Italia

5
EFCO 156

EFCO 156

Putere: 4.1 HP ÔÇô 3.1 kW
Capacitate cilindrica: 56.5 cm┬│
Drujb─â profesional─â
Pompa de ulei: automatica / ajustabila
Greutate: 5.5 Kg
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motoferastrau profesional EFCO 156 4,1 CP lama 46 cm fabricat in Italia

6
Husqvarna 455 Rancher

Husqvarna 455 Rancher

Putere: 3.4 cp
Capacitate cilindrica: 55 cm┬│
Drujb─â Hobby
FILTRU DE AER CU SISTEM DE FIXARE RAPID
Greutate: -
INTRERUPATOR COMBINAT STOP/SOC
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motofierastrau (drujba) Husqvarna 455 Rancher, 3.4 CP, 55 cc, 50 cm

7
EFCO 147

EFCO 147

Putere: 3.1 HP - 2.3kW
Capacitate cilindrica: 45 cm┬│
Drujb─â profesional─â
Pompa de ulei: automatica / ajustabila
Greutate: 4.9 Kg
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motoferastrau profesional EFCO 147 3,1 CP lama 41 cm fabricat in Italia

8
Stihl MS211

Stihl MS211

Putere: 2.3 cp
Capacitate cilindrica: 35.2 cm┬│
Drujb─â Hobby
Lungime de taiere: 30 cm
Greutate: 4.3 Kg
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motofierastrau cu lant (drujba) Stihl MS211, 2.3 CP, 35 cm

9
SILEN 6524S

SILEN 6524S

Putere: 4.6 cp - 3.4 kW
motor in 2 timpi
Drujb─â profesional─â
Capacitate cilindrica: 55 cm┬│
Greutate: 7.7 Kg
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Drujba profesionala SILEN 6524S, motor in 2 timpi, 4.6CP

10
Ruris 241

Ruris 241

Putere: 2.7
lant rezistent din otel
Drujb─â Hobby
Capacitate cilindrica: 55 cm┬│
Rating
5.00
EXCELENT
05.11.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Motofierastrau (drujba) Ruris 241, 2.7 CP, Motor Khumma, 2 timpi, 40 cm

[kkstarratings]