1
Star-Light ACTY-1018R

Star-Light ACTY-1018R

Tub telescopic
filtru HEPA
disponibil in 2 culori
fara sac
pret foarte bun
Rating
4.46
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018R, 1.8 l, Tub telescopic, 1000 W, Filtru HEPA, Rosu/Negru

Aspiratorul, unul dintre cele mai populare aparate electrocasnice, disponibile aproape ├«n fiecare cas─â. Dac─â ├«nc─â nu ai cump─ârat un astfel de dispozitiv de uz casnic sau dore╚Öti s─â-╚Ťi schimbi vechiul model cu unul modern, po╚Ťi ├«ncerca pur ╚Öi simplu noile aspiratoare. Acestea au ap─ârut pe pia╚Ť─â ├«n 2017 ╚Öi dotate cu cele mai noi tehnologii. Aspiratorul a fost inventat la sf├ór╚Öitul secolului XIX ╚Öi a revolu╚Ťionat pentru totdeauna no╚Ťiunea de cur─â╚Ťenie ├«n propria cas─â. Acesta┬áa evoluat de la unitatea voluminoas─â transportat─â pe ro╚Ťi, ┬ála aspiratorul modern ╚Öi elegant, ┬áindispensabil pentru orice cas─â. ├Än 2017, aceste dispozitive sunt ┬áprezentate ├«n mai multe variante diferite. Pot fi┬áde dimensiuni mici, portabile, puternice, ciclonice – folosind viteza ultra – ├«nalt─â a aerului, robotizate, verticale etc.

Deci, dac─â nu te-ai pierdut ├«n aceast─â diversitate, po╚Ťi alege modelul potrivit nevoilor tale. Un mijloc eficient de clarificare, este clasificarea ├«n conformitate cu diferitele principii de func╚Ťionare. Cu toate acestea, ├«nainte de a vorbi despre diferen╚Ťe, este bine s─â punem ├«n valoare cele mai importante caracteristici ale aspiratorului.

P├ón─â nu demult, se credea c─â efectuarea cur─â╚Ťeniei cu un aspirator f─âr─â sac, este practic imposibil─â. Dar iat─â c─â tehnologia ╚Öi-a spus cuv├óntul, pe pia╚Ť─â g─âsindu-se aspiratoare f─âr─â sac, care sunt capabile s─â fac─â treaba simplu, rapid ╚Öi de calitate. Atunci c├ónd devine necesar─â schimbarea vechiului aspirator cu unul nou, fiecare dintre noi ├«╚Öi dore╚Öte un dispozitiv foarte eficient ╚Öi cu o mul╚Ťime de func╚Ťii. Aspiratorul f─âr─â sac difer─â de tipul celui cu sac prin func╚Ťionalitate, putere, greutate ╚Öi desigur pre╚Ť. Pe pia╚Ťa din Rom├ónia, diversitatea aspiratoarelor este foarte mare. Cele mai ├«nt├ólnite modele sunt┬áaspiratoarele cu sac, care sunt mult mai puternice ╚Öi mai rezistente dec├ót cele f─âr─â sac.

  Cum alegem un aspirator?

Modul de alegere a unui aspirator se face lu├ónd ├«n considerare toate detaliile modelului ales. Pentru cei care sunt prea lene╚Öi pentru a citi detaliile complete, le vom da noi un mic ajutor. Astfel, aspiratoarele se aleg ├«n func╚Ťie de:

 tipul colectorului de praf

 puterea de aspirare

┬ás─â fie silen╚Ťioase

┬ás─â de╚Ťin─â filtre ce se pot schimba u╚Öor

 Aspiratorul cu sac

Acesta este un model destul de des ├«nt├ólnit┬á╚Öi de multe ori mai ieftin dec├ót alte modele. Praful este colectat┬á├«ntr-o pung─â de h├órtie sau din material textil. Din c├ónd ├«n c├ónd acesta trebuie┬ágolit sau ├«nlocuit, ceea ce ├«nseamn─â mai pu╚Ťin gunoi ╚Öi niciun contact cu praful.

 Aspirator cu container (fără sac)

La acest tip de aspirator praful se acumuleaz─â ├«n rezervor, fiind necesar┬ás─â fie periodic golit. Deci, contactul cu particulele de praf este inevitabil. Eficien╚Ťa de cur─â╚Ťare a acestui tip de aspirator depinde de gradul de plenitudine a containerului.

 Aspirator cu Aquafiltru

Un astfel de aspirator ofer─â un grad bun de purificare, imediat ce praful este amestecat cu apa. Eficien╚Ťa de cur─â╚Ťare este mare ╚Öi nu exist─â niciun contact cu praful. Este necesar─â doar schimbarea apei murdare, care ar trebui s─â se fac─â dup─â fiecare cur─â╚Ťare.

Desigur c─â exist─â ╚Öi aspiratoare care utilizeaz─â ap─â ╚Öi detergent care sunt folosite la┬ácur─â╚Ťarea gresiei, a parchetului ╚Öi a covoarelor, dar ╚Öi aspiratoare robotizate care fac singure cur─â╚Ťenie.

Unul dintre cei mai importan╚Ťi parametri, atunci c├ónd vorbim despre aspirator, este consumul de energie electric─â. Cea mai bun─â alegere este aspiratorul care are tip de utilizare casnic─â. Acesta poate cur─â╚Ťa diferitele tipuri de pardoseli, cu o putere de aspirare de 350 wa╚Ťi, iar pentru cur─â╚Ťarea covoarelor 400-450 wa╚Ťi. Cea mai excelent─â cur─â╚Ťare a covoarelor este atunci c├ónd este folosit─â peria turbo.

 Filtrele

Nu cump─âra un num─âr mare de filtre, deoarece nu este necesar. Importante sunt dou─â-trei filtre, care de obicei sunt amplasate ├«n zonele-cheie ╚Öi anume: sac sau container, ├«n dreptul compartimentului motorului ╚Öi al treilea un filtru fin. Cele mai utilizate filtre sunt cele de tip electrostatic, HEPA, urmate de cele cu grad mare de purificare. Se pare c─â filtrul HEPA este cel mai bun ╚Öi destul de ieftin, permi╚Ť├ónd┬áre╚Ťinerea prafului ├«n propor╚Ťie de 99,5 %.

 Aspiratoare verticale

Comoditate ╚Öi u╚Öurin╚Ť─â ├«n utilizare, acestea sunt cerin╚Ťele de baz─â atunci c├ónd vrei s─â cumperi un aspirator. Aceste cerin╚Ťe sunt conforme pe deplin cu aspiratoarele verticale moderne. Ele sunt reprezentate de un tub cu un m├óner ata╚Öat, un motor ╚Öi un colector de praf. La cap─âtul tubului este situat─â o perie la fel ca ╚Öi la aspiratoarele conven╚Ťionale. Astfel de aspiratoare nu provoac─â dificult─â╚Ťi de func╚Ťionare, este u╚Öor ╚Öi compact ╚Öi poate fi folosit chiar ╚Öi de copii sau persoanele ├«n v├órst─â.

 Aspiratoare robot

Inginerii au stabilit un obiectiv care p─ârea imposibil de ├«ndeplinit: crearea unui robot care s─â fac─â singur cur─â╚Ťenie, s─â aib─â zgomotul redus ╚Öi caracteristici ├«mbun─ât─â╚Ťite fa╚Ť─â de aspiratoarele conven╚Ťionale performante. Pentru a realiza acest lucru, inginerii au reproiectat sistemul de evacuare a aerului de la pompa de vid ╚Öi au realizat un aspirator robot, care s-a dovedit nu numai silen╚Ťios dar ╚Öi foarte eficient. S─â nu mai vorbim despre aspectul s─âu frumos, ergonomic. C├óteva modele pot fi vizualizate aici.

Acestea sunt proiectate pentru cur─â╚Ťarea tuturor suprafe╚Ťelor netede, cum ar fi: pardoseli, mese ╚Öi chiar pere╚Ťi, pl─âci ceramice etc. Doar ap─âs├ónd pe un buton, suprafe╚Ťele str─âlucesc de cur─â╚Ťenie f─âr─â niciun efor din partea ta. Motorul cu vid puternic, poate lucra pe aproape orice suprafa╚Ť─â┬áorizontal─â, dar s─â nu uit─âm de robo╚Ťii universali care pot lucra chiar ╚Öi pe suprafe╚Ťele verticale. Pre╚Ťurile difer─â ├«n func╚Ťie de model ╚Öi de performan╚Ťe.

Acum, vom ├«ncerca s─â g─âsim cele mai bune aspiratoare din 2017, prezente ├«n acest moment ├«n┬ácataloagele┬ámagazinelor online. ├Än clasamentul nostru sunt incluse modele diferite, cu diferite caracteristici ╚Öi diferen╚Ťe de pre╚Ť.

  Aspirator cu sac Bosch BGL2B132

 Tipul colectorului de praf: cu sac de hârtie

┬áPuterea de aspira╚Ťie: 700 W

┬áConsum de energie: clasa de eficien╚Ť─â energetic─â B

 Nivel de zgomot: 82 dB

 Greutate: 3 kg

┬áPre╚Ť: foarte convenabil

Aspiratorul de praf cu seria┬áBGL2B132, apar╚Ťine produc─âtorului Bosch. Aceast─â companie german─â este una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial, pentru produc╚Ťia de aspiratoare de ├«nalt─â calitate. ├Än plus fa╚Ť─â de alte aspiratoare, ale altor produc─âtori, Bosch BGL2B132 are un pre╚Ť foarte accesibil, de╚Öi calitatea sa este ne├«ndoielnic─â. Aspiratorul este puternic ╚Öi ofer─â o cur─â╚Ťare uscat─â, simpl─â, rapid─â ╚Öi eficient─â, av├ónd ╚Öi calitatea de purificare a aerului, ┬ádeoarece filtrul utilizat este┬áPure Air. Aspiratorul┬áare utilizare pe suprafe╚Ťele cu covoare, precum ╚Öi pe cele dure, podele, spa╚Ťii ├«nguste ╚Öi tapi╚Ťerie. Nivelul de zgomot este destul de bun, put├ónd ac╚Ťiona cu el chiar ╚Öi seara ├«nainte de culcare. Raza de ac╚Ťiune a aspiratorului este de 8 metri. Pentru emisiile de praf, aspiratorul BGL2B132 se ├«ncadreaz─â ├«n clasa A. Datorit─â greut─â╚Ťii sale destul de mici, dispozitivul poate fi manevrat┬ácu cea mai mare u╚Öurin╚Ť─â. Ar trebui men╚Ťionat, de asemeni, designul excelent ╚Öi compact, realizat ├«n culoarea neagr─â elegant─â.

 Aspirator fără sac Star-Light ACTY-1018R

Instrumentul de baz─â pentru o cur─â╚Ťenie ├«n mediul casnic este aspiratorul. ├Än momentul de fa╚Ť─â, pe pia╚Ťa din Rom├ónia exist─â o multitudine de variante pentru toate buzunarele.┬áStar-Light ACTY-1018R este unul dintre cele mai ieftine aspiratoare f─âr─â sac, ├«n condi╚Ťiile ├«n care acesta este un aparat electrocasnic destul de bun. Dispozitivul este un model f─âr─â sac, av├ónd puterea de 1000 de wa╚Ťi. Puterea de aspirarea a aparatului este de 200 de wa╚Ťi iar capacitatea de colectare este de 1,8 litri. Tipul de aspirare este uscat─â ╚Öi este destinat cur─â╚Ť─ârii suprafe╚Ťelor multiple.

La modul┬ágeneral, ideea de aspirator f─âr─â sac mi se pare convenabil─â, deoarece este exclus─â cheltuirea bugetului pentru achizi╚Ťionarea sacilor colectori. Toat─â mizeria este adunat─â ├«n container, iar la terminarea lucrului acesta poate fi scos din loca╚Öul s─âu, golit ╚Öi cl─âtit cu ap─â. Nivelul de zgomot atins de acesta este de 75 dB, ceea ce ├«nseamn─â c─â aparatul este destul de silen╚Ťios. Cablul este derulat ├«n mod automat, permi╚Ť├ónd extinderea ├«n func╚Ťie de necesitate. Aspiratorul se ├«ncadreaz─â ├«n clasa de eficien╚Ť─â energetic─â C ╚Öi din punct de vedere a emisiilor de praf, ├«n clasa B. Dispozitivul dispune de unul dintre cele mai performante filtre, ╚Öi anume┬áFiltru High Efficiency Particulate Air (HEPA). Acesta poate re╚Ťine impurit─â╚Ťile microscopice, protej├ónd astfel motorul. Greutatea sa redus─â permite manevrarea cu u╚Öurin╚Ť─â pe toate suprafe╚Ťele din cas─â. ├Än privin╚Ťa designului, aspiratorul┬áStar-Light ACTY-1018R este realizat cu o carcas─â rezistent─â, ├«n combina╚Ťia de culoru ro╚Öi ╚Öi negru, cu container colector transparent.

 Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3753

Rowenta Compact Power 3A RO3753 este un aspirator Compact Power Ciclonic,┬ácu consum sc─âzut de energie, datorit─â motorului de 750 de wa╚Ťi. Nivelul de zgomot oferit de acest dispozitiv este de 78 dB ╚Öi face parte din clasa 3A de cur─â╚Ťare. Aspiratorul cu model compact este realizat cu un m├óner convenabil, av├ónd ata╚Öate toate periile necesare pentru o cur─â╚Ťare rapid─â ╚Öi de ├«nalt─â calitate. Modelul reprezint─â solu╚Ťia ideal─â pentru persoanele active, care prefer─â s─â-╚Öi aloce un timp minim pentru cur─â╚Ťenie.

Cu aspiratorul Rowenta Compact Power 3A RO3753 ├«╚Ťi sunt oferite solu╚Ťii simple ╚Öi eficiente. Dispozitivul are o flexibilitate ridicat─â, datorit─â ampatamentului ro╚Ťii din fa╚Ť─â cu o rotire de 360 de grade ╚Öi a celor dou─â ro╚Ťi din spate. ┬áAcest dispozitiv are grij─â de cur─â╚Ťenia din casa ta. Este potrivit pentru purificarea oric─ârui tip de parchet, mobilier ╚Öi accesorii casnice. Un aspirator care poate fi utilizat numai nu numai pentru cur─â╚Ťarea apartamentelor mici, ci de asemenea poate fi folosit ├«n spa╚Ťiile mari ale unei case la curte. Designul aspiratorului este realizat ├«n combina╚Ťia de culori negru ╚Öi portocaliu, dou─â culori care se ├«mbin─â foarte frumos.

 Aspirator cu sac Heinner HVC-MGRY1400

Pentru o cur─â╚Ťenie de mare clas─â a casei, a╚Öa cum ne dorim cu to╚Ťii, recomandabil este aspiratorul cu sac┬áHeinner HVC-MGRY1400, care are o putere de aspirarea de 280 de wa╚Ťi. Pre╚Ťul aspiratorului este foarte bun ├«n raport cu calitatea produsului. Carcasa acestui dispozitiv este confec╚Ťionat─â┬ádin material plastic de bun─â calitate, realizat─â ├«n culoarea gri metalizat. Aspiratorul cu tip de aspirarea uscat─â, se alimenteaz─â la re╚Ťea, av├ónd o putere de 1400 de wa╚Ťi. Capacitatea de colectare este de 3 litri, iar sacul colector este confec╚Ťionat din material textil.

Filtrul de evacuare este de tip HEPA, asigur├ónd o protec╚Ťie maxim─â de p├ón─â la 95% de re╚Ťinere a particulelor de praf. Acest filtru este ideal pentru persoanele care sufer─â de alergii la praf ╚Öi polen. Aspiratorul este dotat cu variator de putere ╚Öi cablu cu derulare automat─â. Cu lungimea cablului este de 5 metri ╚Öi greutatea de 2,6 kg, dispozitivul poate fi manevrat foarte u╚Öor prin toat─â casa. Tubul telescopic metalic, poate fi ajustat ├«n func╚Ťie de ├«n─âl╚Ťimea utilizatorului, men╚Ťin├ónd astfel s─ân─âtatea spatelui. Acest aspirator lider absolut ├«n v├ónz─âri, este l─âudat pentru ├«nalta calitate ╚Öi eficien╚Ť─â de cur─â╚Ťare. Aceasta este o variant─â foarte bun─â pentru cei c─ârora le place cur─â╚Ťenia absolut─â ╚Öi calitate la pre╚Ť minim.

 Aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti un aspirator pentru cur─â╚Ťarea eficient─â a suprafe╚Ťei covoarelor, dar ╚Öi a tuturor suprafe╚Ťelor ├«n general, atunci┬áStar-Light ASTY-1420W este ceea ce ai nevoie. Acesta poate fi abordat ├«ntr-un mod optim de func╚Ťionare. Principalul avantaj este puterea mare de aspirarea, aceasta fiind de 270 de wa╚Ťi. Pentru comoditatea utilizatorului, aspiratorul este dotat cu un tub telescopic, put├ónd fi adaptat┬ála ├«n─âl╚Ťimea utilizatorului. Aspiratorul poate fi folosit pentru cur─â╚Ťarea mediilor uscate, a suprafe╚Ťelor de toate tipurile. Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â din care face parte, este F, cu clasa A pentru cur─â╚Ťarea suprafe╚Ťelor dure ╚Öi D pentru performan╚Ťa cur─â╚Ť─ârii covoarelor. Sacul de colectare este realizat din material textil ╚Öi are o capacitate de 2 litri. Raza de lucru este de 8 metri, av├ónd un nivel de zgomot de 84 dB.

Aspiratorul┬áStar-Light ASTY-1420W se g─âse╚Öte la un pre╚Ť decent, iar modelul compact este potrivit┬ámediului casnic. Acesta este unul dintre cele mai bune dispozitive ├«n ceea ce prive╚Öte raportul dintre pre╚Ť ╚Öi calitate. Cu bani pu╚Ťini poate fi achizi╚Ťionat un dispozitiv de putere, cu un raport acceptabil ├«n privin╚Ťa consumului de energie. ├Än plus, kitul include o perie standard ╚Öi un dispozitiv pentru spa╚Ťii ├«nguste. Lungimea cablului este de 5 metri, f─âc├ónd posibil─â cur─â╚Ťarea unei camere mari f─âr─â a opri aparatul pentru a c─âuta o alt─â priz─â, pentru alimentare. Nimic nu este de prisos, atunci c├ónd ai la ├«ndem├ón─â tot ce ├«╚Ťi trebuie, pentru a realiza o cur─â╚Ťenie de mare calitate. Designul aparatului este foarte frumos, rafinat ╚Öi elegant ├«n culorile sale, alb ╚Öi verde.

[kkstarratings]

2
Rowenta 3A RO3753

Rowenta 3A RO3753

Filtru de inalta eficienta
Fara sac
putere 750 W
Compact Power Cyclonic
2 niveluri de filtrare
Motor cu consum scazut de energie
Rating
4.73
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3753, 1.5 l, 750 W, Filtru de inalta eficienta, 8.8 m, Negru/Orange

3
Samsung VC15RHNDCNC

Samsung VC15RHNDCNC

Tub telescopic metalic
Fara sac
Putere mare - 1500 W
Filtru HEPA
Cyclone Force SystemÔäó
Rating
4.64
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Samsung VC15RHNDCNC, 2 l, Tub telescopic metalic, 1500 W, Filtru HEPA, Albastru

4
Samsung VC15SVNDCRD

Samsung VC15SVNDCRD

Tub telescopic metalic
Fara sac
Putere mare - 1500 W
Filtru HEPA
Cyclone Force SystemÔäó
Rating
4.52
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Samsung VC15SVNDCRD, 2 l, Tub telescopic metalic, 1500 W, Filtru HEPA, Rosu

5
Samsung VCC44E0S3B

Samsung VCC44E0S3B

Tub telescopic metalic
Fara sac
Putere mare - 1500 W
Filtru HEPA
Cyclone Force SystemÔäó
1.3 l
Rating
4.54
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B, 1.3 l, Tub telescopic, 1500 W, Filtru HEPA, Albastru/Negru

6
Beko BKS5422D

Beko BKS5422D

Infasurare automata a cablului de alimentare
Sistem Cyclon (fara sac)
Putere mare - 1200 W
Filtru HEPA
1.8 l
Rating
4.79
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Beko BKS5422D, 1.8 l, 1200 W, Filtru HEPA, Albastru

7
Heinner HVC-V800PP

Heinner HVC-V800PP

Tub telescopic din metal
Sistem Cyclon (fara sac)
Putere mare - 1200 W
Filtru HEPA
2 l
Rating
4.61
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Heinner HVC-V800PP, 1200 W, 2 l, Tub telescopic din metal, Filtru HEPA, Mov

8
Heinner HVC-V900RD

Heinner HVC-V900RD

Sistem ciclonic cu recipient de praf 2.2L
Putere 1200W
Perie canapea
Filtru HEPA
Rating
4.65
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Heinner HVC-V900RD, 1200W, 2l, Hepa, Rosu

9
Star-Light ACTY-1018G

Star-Light ACTY-1018G

Filtru High Efficiency Particulate Air (HEPA)
Aspirator fara sac
Curatarea suprafetelor dure
nivel de zgomot ce nu depaseste 75db
Rating
4.54
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018G, 1.8 l, Tub telescopic, 1000 W, Filtru HEPA, Gri/Orange

10
Samsung VC15QSNMARD

Samsung VC15QSNMARD

Tub telescopic din metal
Aspirator fara sac
Filtru HEPA
Cyclone Force SystemÔäó
Usor de utilizat, usor de golit
Rating
4.36
EXCELENT
27.05.2017
Vezi pretul de astazi !!!

Detalii tehnice
Aspirator fara sac Samsung VC15QSNMARD, 1500 W, 1.5 l, Tub telescopic din metal, Filtru EPA, Rosu